Doelman Robby Kruidhof na tien jaar naar zijlijn gedragen

Op meerdere fronten werd er zaterdagmiddag op het sportcomplex aan de Korte Kerkweg te Rouveen afscheid genomen. Niet alleen vanwege de degradatie naar de 3e klasse, maar met name het afscheid van Robby Kruidhof en Harry Lefferts.

Allereerst werd afscheid genomen van keeper Robby Kruidhof na tien jaar spelen bij SC Rouveen. Onder toeziend oog van zijn ouders Henk en Hillie, zijn vrouw Judith en hun dochter Marith speelde Robby zijn laatste wedstrijd in het team van de SC Rouveen.

Vlak voor het einde van de wedstrijd werd Robby gewisseld en zat het spelen er voor hem op. Op de schouders van zijn medespelers werd Robby naar de zijlijn gedragen. Hier werd hij in de bloemetjes gezet door moeder Hillie. Een verdere voetbaltoekomst voor Robby is nog onbekend.

Ook werd er deze middag afscheid genomen van interim-hoofdtrainer Harry Lefferts. Ondanks een reeks van goede wedstrijden en uitslagen heeft hij het paradepaardje van de SC Rouveen niet voor degradatie kunnen behoeden. Ook Harry werd voor bewezen diensten bedankt en in de bloemetjes gezet.

Om de “groen-witte”-voetbalperiode niet gauw te vergeten, mocht good-old Hannuk de Weert beide afscheid nemende personen een clubparaplu overhandigen. Na het afscheidsceremonieel werden de laatste minuten gespeeld. Na afloop hiervan werd er als herinnering nog een groepsfoto gemaakt.

Voor het nieuwe seizoen 2016/2017 zal Henk Harmens voor de groep staan. Aan hem de taak om weer een team te formeren om met frisse moed en nieuw elan de tegenstanders in de 3e Klasse te bestrijden.

Lees ook:

Reacties

gallery
12190
Doelman Robby Kruidhof naar de zijlijn
Op meerdere fronten werd er zaterdagmiddag op het sportcomplex aan de Korte Kerkweg te Rouveen
https://staphorst.nieuws.nl/sport/12190/doelman-robby-kruidhof-tien-jaar-naar-zijlijn-gedragen/
2016-05-16T14:22:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2016/05/16141607/IMG_4517.jpg
scrouveen
Sport