Prikbord 2021

Op deze pagina verschijnen korte oproepen of ingezonden mededelingen die te klein of te bewerkelijk zijn voor een nieuws- en/of agendabericht.

Gevonden op de markt vanmorgen. Portemonneetje met inhoud. Af te halen aan de Generaal Eisenhowerlaan 37 in Staphorst.


Kaartenactie Adullam heeft mooie opbrengst: 2400 euro

De jaarlijkse kerst- en nieuwjaarskaartenactie ten bate van de Stichting Adullam gehandicaptenzorg heeft het mooie bedrag van € 2.400,- opgebracht. Het Adullam-Comité wil iedereen hartelijk bedanken voor het inleveren van kaarten en zijn of haar inzet voor sortering en bezorging. Het comité streeft ernaar deze jaarlijkse actie zo goed mogelijk te organiseren. Op- of aanmerkingen zijn welkom via [email protected] of 0529-480699.

Lees ook: Adullam-comité bezorgt de kerst- en nieuwjaarskaarten


RD interviewt boer Jacob Haasjes en rijksambtenaar Willem Pos (video)

Minder dan dertig procent van de Nederlanders vertrouwt de overheid, blijkt uit recent onderzoek. Hoe komt dat en mag je als christen de overheid wantrouwen? Francina bezoekt boer Jacob uit Staphorst en rijksambtenaar Willem. Hoe is het met hun vertrouwen gesteld?Verkoopdag Adullam levert bedrag van 24.000 euro op

De jaarlijkse verkoping ten bate van Stichting Adullam gehandicaptenzorg van zaterdag 18 september 2021 heeft het mooie bedrag van 24.000 euro opgebracht. “We willen een ieder hartelijk bedanken die hieraan heeft bijgedragen, in welke vorm dan ook”, aldus het comité. Ook dit jaar werd de verkoopdag gehouden op het marktplein.

Zie ook: Verkoopdag voor Adullam nu nog breder op marktplein (foto’s/video)


Loco-burgemeester feliciteert oudste inwoner van Staphorst (foto)


Van der Sluis Transport brengt materieel naar Limburg (video)


Wethouder Jan ten Kate neemt afscheid van Hardenberg (video)


Redactie Landmans Welvaart zoekt jubileumpen uit 1990

Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de vereniging Landmans Welvaart in 1990 is destijds een pen met inscriptie gegeven aan de leden. De vereniging heeft zelf geen exemplaren meer voorhanden.

Graag zouden de samenstellers van het 100-jarig jubileumboek zo’n pen even willen lenen voor een foto. Misschien dat één van de leden deze nog ergens onderin een kabinetslade heeft liggen?

Hebt u zelf zo’n pen of kent u iemand die er nog één heeft? Neem dan contact op met de redactie via [email protected] of telefonisch via 0522-461427.


Blauw-grijze kinderbril gevonden op Oude Rijksweg (foto)

Woensdagmiddag is er op de Oude Rijksweg een blauw-grijze bril gevonden (zie bovenstaande foto). Deze ligt nu op de Koning Willem-Alexanderschool te Staphorst te wachten op de eigenaar. Tel. 0522-461616
Lees ook:  Prikbord 2020