112

Nog meer dan honderd bruidsparen vermist in Staphorst

Foto: Gemeente Staphorst

De familie Timmerman-Preuter doet een allerlaatste oproep: Wie is er vanaf 2003 getrouwd door Klaas Slager, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te Staphorst?

Helaas was door omstandigheden alles even stil gezet, maar pakken ze het nu weer op. Zoals de meeste mensen wel weten is het de volgende maand alweer twee jaar geleden dat het hele huis van Klaas Slager uit Staphorst in de nacht van vrijdag 21 maart 2014 in de as is gelegd. Vreselijk, alles en alles is weg.

Klaas Slager is ook ambtenaar van de burgerlijke stand en heeft in die hoedanigheid heel veel stelletjes getrouwd. En al die foto’s zijn helaas ook verloren gegaan. Voor zover bij de meeste ook al wel bekend is willen zij van alle stelletjes die Klaas Slager getrouwd heeft een boek gaan maken met trouwfoto’s en/of trouwkaarten.

Dus nu nogmaals de vraag: Wie is er door de heer K. Slager getrouwd, in de afgelopen 13 jaar, en hebben nog een trouwfoto en een trouwkaart liggen die jullie toe willen sturen of een keer af willen geven? Als jullie alleen maar een foto hebben en geen trouwkaart dan wel graag jullie naam en datum achterop de foto zetten wanneer jullie getrouwd zijn.

Zij hebben op dit moment ongeveer van 175 stelletjes wat binnen gekregen. Daar zijn ze heel blij mee. Maar er worden nog ruim 100 stelletjes gemist dát vinden ze best wel jammer want het zou leuk zijn als alles bijna compleet mag zijn. Graag reageren en inleveren voor 19 maart 2016, want dan sluiten ze alles af.

Opsturen naar of afgeven bij: Fam. K. Timmerman, Mokkenland 36, 7951 HE, Staphorst, of reageer per e-mail, bellen kan ook op nummer: 0522-465746. Alvast heel hartelijk dank voor jullie medewerking. Als je soms iemand weet die door Klaas Slager getrouwd is, geef dit bericht dan aan hen door.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen