Kindermiddag Balkanzending voor alle groepen basisschool

Foto: Balkan Zending

De Stichting Balkanzending houdt haar jaarlijkse kindermiddag op D.V. 22 december van 13.30 uur tot 16.15 uur.

Update: In verband met een technische fout op www.balkanzending.nl worden de reacties van kinderen die een muziekinstrument bespelen niet doorgestuurd.

De kinderen die D.V. morgenmiddag 22 december op de kinder-Balkanmiddag mee willen spelen met hun muziekinstrument, willen die een mail sturen naar [email protected]?

Het comité Kinder-Balkanmiddag zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk een mail krijgt met de bladmuziek, zij biedt haar excuses aan voor het ongemak. (einde update).

Deze middag voor alle kinderen van basisscholen (groep 1 tot en met 8) wordt gehouden in de Pieter Zandt Staphorst. De entree is €. 2,50 per persoon, met een gezinsmaximum van €. 10,-. Ook kunnen er lege statiegeldflessen ingeleverd worden ten bate voor de Balkan Zending.

Als jij muzikaal bent, vergeet dan niet te vermelden welk muziekinstrument je bespeelt!

Aan het einde van de middag wordt een gezamenlijke sluiting gehouden. De ouders die belangstelling hebben om de sluiting bij te wonen, worden verzocht om kwart voor vier aanwezig te zijn. Opgeven kun je (bij voorkeur) via de site of telefonisch via: 0522-460729.

Het Comité Balkan-kindermiddag hoopt weer veel kinderen te mogen ontvangen: Opgeven voor de kindermiddag

Lees ook:

Cookieinstellingen