Roelie Dunnik start met Vouw- en strijkservice Staphorst

Foto: Vouw- en strijkservice Staphorst

Sinds mei 2022 is er een nieuwe service voor inwoners van de gemeente Staphorst en omgeving: ‘Vouw- en strijkservice Staphorst’. Wanneer je denkt eindelijk bij te zijn met de was begint het weer van voren af aan. Hoe fijn zou het zijn om dit vanaf nu uit te kunnen besteden?

Denkend aan een gezin met (kleine) kinderen; mensen met het hebben van een drukke baan, iemand die liever zijn of haar tijd besteedt aan hobby’s of sport; of gewoon iemand die liever zijn tijd niet besteedt aan het vouwen/strijken van de was maar er toch netjes en goed verzorgd uit wil zien: ‘Vouw- en strijkservice Staphorst’.

Neem vrijblijvend contact op met Roelie Dunnik voor de mogelijkheden. Bel/Whatsapp 06-42994739 of mail: [email protected].

Mocht je nu voor of na je vakantie nog een berg was hebben liggen en er niet aan toe komt, en deze toch graag gevouwen en gestreken wil hebben, vraag het en dan kan ik je helpen het weg te werken. Vrije tijd kopen, dat is wat het uitbesteden van de was eigenlijk is. Een kleine investering om meer tijd over te houden voor leuke dingen.

Lees ook: Voltallig college met adviseur op bezoek bij Dulasta

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen