Gezins- en marktdag voor de Eliëzer- en Obadjaschool

Foto: Henk Bisschop

Op D.V. zaterdag 5 september a.s. houden de Eliëzer- en Obadjaschool uit Zwolle weer hun tweejaarlijkse verkoop- en ontmoetingsdag in Kampen.

Evenals voorgaande jaren op het terrein van de Pieter Zandt scholengemeenschap, Kamperstraatweg 1a, te Kampen. Het is niet nodig om brood mee te nemen. Er is vis, patat, broodje gezond, koffie, gebak, koek, en nog veel meer op de markt te koop.

Diverse standhouders hopen weer een breed programma aan artikelen ter verkoping aan te bieden, o.a. (baby/kinder)kleding, snoep, bloemen, fruit, worst, aardappelen, schoonmaakartikelen, boeken en cd’s, speelgoed en houten artikelen, en nog veel meer.

Er zijn er verschillende activiteiten, zoals een rondritje in een huifkar of een oldtimer, twee keer een verkoop bij opbod en meester Visscher uit Genemuiden hoopt ’s morgens en ’s middags een verhaal te vertellen in de aula.

Ook zijn er voor de kinderen verschillende activiteiten, o.a. knutselen. Verder is er natuurlijk volop ruimte om elkaar deze dag op een ontspannen wijze te ontmoeten, met name ook een mooie gelegenheid voor oud-leerlingen en oud-personeelsleden.

De opbrengst van deze dag komt in zijn geheel ten goede aan de beide scholen. De marktdagcommissie hoopt weer op een goede opkomst, evenals voorgaande keren.

Lees ook:

Cookieinstellingen