Timotheos organiseert viswedstrijd voor de jeugd

Foto: Stichting Timotheos

Op D.V. zaterdagmiddag 5 september organiseert Stichting Timotheos, in samenwerking met de hengelsportvereniging Staphorst een viswedstrijd voor de jeugd.

De viswedstrijd zal gehouden worden aan het Rienskanaal in Staphorst ter hoogte van het Geerligsland. Hier wordt je vanaf 13:00 uur verwacht voor de inschrijving. De wedstrijd zal starten om 13:30 uur en duurt tot 15:00 uur waarna we de prijzen zullen uitreiken.

Ben jij 13 jaar of jonger en heb je zin in vissen? Dan ben je van harte welkom!

Om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen hoef je je niet op te geven maar wel vraagt de organisatie om minimaal € 5,- sponsorgeld op te halen voor de Stichting Timotheos voor het werk van onder andere meester Wim Akster in Malawi. Dit geld kan je aan het begin van de wedstrijd bij de inschrijving inleveren.

 Vis jij ook mee?! Ga jij met de winnaarsbeker naar huis? Deel dit met al je vrienden en kom ook!

Je hoeft alleen je hengel en een leefnet/ emmer mee te nemen. Voor voer en aas wordt gezorgd. Tijdens deze middag zal er een verkooptafel met snoep aanwezig zijn. Voor drinken en wat lekkers tijdens de viswedstrijd wordt gezorgd. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen.

Lees ook:

Cookieinstellingen