Plezier op het platteland met de CarbidUnie in Staphorst

Foto: ChristenUnie Staphorst

Vandaag maakten de lokale politici, Alwin Mussche, Meilof Troost, Jan Carlo Bos en Luuk Hoeve van hun CU voor even de CarbidUnie. “Omdat we zo ontzettend veel waarde hechten aan onze plattelandscultuur. met zijn prachtige rituelen. Deze zorgen voor saamhorigheid, betrokkenheid, verbinding.”

“Overal op het platteland zijn vandaag groepjes vrienden, familie of buren die elkaar sfeervol en begripvol ontmoeten. Samen het oude jaar uit knallen. Wie heeft de beste knal in je eigen groep? Ondertussen ook luisteren naar het geknal van andere groepen in het veld of aan de rand van ons dorp. De laatste dag van het jaar is op het platteland vooral een dag van naar elkaar luisteren. Wij koesteren dat”.

“Het is voor ons ook het voornemen voor het nieuwe jaar. Laten we in 2022 nog meer naar elkaar luisteren. Want door naar elkaar te luisteren heb je een kans iets nieuws te leren. Door alleen maar te praten zeg je wat je al weet. Namens de CarbidUnie wensen we je een knallend 2022!”. Na het schieten dronken de heren een glaasje Carbitter (since 2008): Explosief lekker. Productie: ChristenUnie Staphorst.

Lees ook: Carbidknallen in Rouveen en Staphorst op Oudjaarsdag (foto’s/video)

https://twitter.com/JanSlager7/status/1476940075586011138

 

Cookieinstellingen