Harry Boertjes is 40 jaar geleden beëdigd als makelaar

Foto: Carmen Boertjes

Een bijzonder moment vorige week voor Harry Boertjes van Boertjes Makelaardij & Hypotheken in Staphorst. Op 2 december 2021 was het precies 40 jaar geleden dat hij voor de rechtbank in Zwolle werd beëdigd als makelaar. Voor dit feestelijke moment ontving hij van de makelaarsvereniging NVM een officieel makelaarsstafje.

Direct na zijn beëdiging in 1981 nam Harry samen met zijn vrouw Irma, het kantoor over van zijn vader Jan Boertjes. Eerst in Dedemsvaart, maar al snel volgde er een tweede vestiging in Staphorst. Inmiddels is ook dochter Carmen toegetreden tot het bedrijf dat nu volledig in Staphorst is gevestigd. Samen met de 9 medewerkers helpen zij klanten aan een nieuw thuis voor wonen en werken. Zowel aankoop, verkoop, taxaties en hypotheken kunnen zij verzorgen in de volle breedte van het vak. In de zoveel jaren ervaring als makelaar heeft hij al vele families mogen helpen met het begeleiden van de aan- en verkoop en taxaties van hun huis en/of (agrarisch)bedrijf.

Harry Boertjes is makelaar en taxateur voor wonen, bedrijven en agrarisch vastgoed, daarnaast zijn paardenobjecten zijn specialisme. Door de jaren heen heeft hij diverse bestuursfuncties vervuld binnen de regionale en landelijke NVM, waaronder voorzitter van de vakgroep Agrarisch en Landelijk en als penningmeester in het Algemeen bestuur, waarvoor hij is benoemd als NVM-erelid. Ook in de paardensector is hij nog steeds actief in de Sectorraad Paarden en diverse andere functies. Vorige week werd hij verrast met een feestje op kantoor met de medewerkers en familie, waar door NVM afdelingsbestuurslid Freek van den Berg een prachtig makelaarsstafje met een verzilverde mantel werd uitgereikt.

Lees ook: Makelaarskantoor Boertjes heropend na vernieuwing

Cookieinstellingen