Braadworsten voor stemming over nieuwe naam van SJOS

Foto: Jan Kuijers

De SJOS biedt bezoekers  de mogelijkheid om mee te denken over de toekomst. Op D.V. zaterdag 6 oktober zal er een stemmingsronde gehouden worden, met betrekking tot een eventuele nieuwe naam voor SJOS, onder het genot van een Bratwurst!

Jij bent hier toch ook bij om je stem te laten horen?

Onlangs is er een oproep verschenen om nieuwe namen in te dienen voor de SJOS. Uit deze namen is een shortlist ontstaan, aan deze lijst is de huidige naam toegevoegd, zodat er ook de mogelijkheid is om verder te gaan onder de naam SJOS.

Omdat het bestuur en de werkgroep ‘SJOS actief’ graag zo transparant mogelijk optreden, vragen zij aanstaande zaterdag naar de mening over de namen die naar voren gekomen zijn in de enquête. Vanaf half 10 zijn de Bratwursten warm, de stemming zal om half 11 beginnen.

Het is dus belangrijk dat je aanwezig bent om je stem te gebruiken!

Sinds enkele maanden wordt er achter de schermen hard gewerkt om SJOS toekomstbestendig te maken. Omdat stilstand gelijk is aan achteruitgang, denken wij dat het goed is om een vernieuwing door te voeren op verschillende vlakken. Een van deze vlakken is het vernieuwen van de huisstijl.

Op 20 november vorig jaar was er een bijeenkomst over de toekomst van de SJOS. Daar kwamen veel mensen op af. De Stichting Jongeren Ontmoeting Staphorst (SJOS) die een verantwoord alternatief wil bieden voor de reguliere horeca sterft geen stille dood. Er komt een frisse doorstart. Lees meer…

Om de plannen die gemaakt worden met betrekking tot in- en exterieur te kunnen uitvoeren, achten de organisatie het noodzakelijk om vanaf D.V. 20 oktober de deuren van SJOS tijdelijk te sluiten. Op D.V. 10 november hopen zij weer feestelijk te openen. “Reserveer deze datum alvast, het beloofd een prachtige avond te worden!”.

Lees ook: