Honderden foto`s Figeland op koffieochtend Zonnebloem

Foto: Jan Figeland

Woensdag 6 juni 2018 heeft afdeling Staphorst van De Zonnebloem een koffieochtend gehouden in het Dienstencentrum te Staphorst. Er waren ongeveer 30 personen aanwezig.

De gasten sommigen gehaald door vrijwilligers waren weer ruim op tijd aanwezig. Andere vrijwilligers waren ondertussen druk bezig om koffie, thee, hapjes en drankjes klaar te maken/zetten, weer anderen hebben een bloemetje op tafel gezet. Femmie Bovenhuis (bestuurslid activiteiten) opende rond 10 uur nadat een ieder van een kop koffie/thee met een versnapering was voorzien.

Jan Figeland heeft ongeveer 300 foto’s laten zien van alles wat samen met de vrijwilligers en gasten/deelnemers is meegemaakt. De activiteiten bestonden onder andere uit Nieuwjaarsbijeenkomsten, koffieochtenden, bezoeken aan musea, Intratuin, Vlindertuin en nog veel meer. En niet te vergeten, ook het pannenkoeken eten.Tevens foto’s van kramen op de Munnikenmarkten en de vrijwilligersmarkten.

De ochtend werd ook weer door Femmie Bovenhuis afgesloten en men kon terug zien op een geslaagde ochtend. De Zonnebloem die zich inzet voor mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap, probeert door het organiseren van activiteiten, de eenzaamheid van mensen te voorkomen. De afdeling Staphorst is opgericht in 1991. Eerdere berichten over De Zonnebloem.

Lees ook: