Masterclass en matinee met Jan Vayne en amateurpianisten

Foto: MEC Muziek

Zaterdagmiddag 16 juni was er van 15:45 tot 17:00 uur in de Stadkamer in Zwolle een masterclass voor pianoleerlingen. De masterclass werd georganiseerd door MEC Muziek uit Rouveen. Leerlingen kregen de kans om samen met Jan Vayne iets meer te leren improviseren op de piano.

In de grote zaal van de Stadkamer werd er na de masterclass door de getalenteerde pianoleerlingen samen met Jan Vayne een middagconcert (matinee) gegeven. Met een groot applaus van een volle zaal werden de leerlingen en Jan Vayne bedankt voor het tonen van hun kunsten.

 

Pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek, het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken en te luisteren, maar ook om samen met Jan Vayne te spelen.

Wil je ook graag piano of een ander instrument leren bespelen? MEC Muziek!

De organisatie was in handen van stichting MECmuziek in samenwerking met Vayne Music. Stichting MECmuziek is een organisatie die naast MEC Muziekschool is opgericht en die extra activiteiten organiseert op het gebied van talentontwikkeling, samenspel en podiumervaring.

Lees ook: