Kamerlid Carla Dik-Faber ruikt en proeft Rouveense kaas

Dinsdag heeft Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber een bezoek gebracht aan Rouveen. Samen met de fractie van ChristenUnie Staphorst heeft ze een rondleiding gehad bij Rouveen Kaasspecialiteiten.

Tijdens de rondleiding liet directeur Klaas Hokse het proces van de kaasproductie zien, van begin tot eind. Boeiend om te zien hoe de kaasmakerij zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Een bedrijf met oog voor duurzaamheid, innovatie en de lokale cultuur.

Lijsttrekker Alwin Mussche: “Rouveen Kaasspecialiteiten is een waardevol bedrijf voor onze gemeente. Het zorgt voor veel werkgelegenheid. Daarnaast zijn we er trots op dat in vrijwel de hele wereld kaas uit onze gemeente wordt verkocht.”. Wereldwijd wordt er kaas uit Rouveen geconsumeerd, zoals zwarte kaas Black Lemon en koosjere kaas voor Israël.

Carla Dik-Faber is geen onbekende in de gemeente Staphorst. Tijdens Prinsjesdag droeg ze kleding van Staphorster klederdrachtstoffen om aandacht te vragen voor onze waardevolle cultuur. Dit was ontworpen door de Rouveense coupeuse Roelie van Dijk. Het bezoek van Carla Dik-Faber werd dinsdag afgesloten met een lunch bij de familie Van Dijk.

Lees ook:

Reacties

gallery
28215
Dik-Faber ruikt en proeft Rouveense kaas
Dinsdag heeft Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber een bezoek gebracht aan Rouveen. Samen met de fractie van
https://staphorst.nieuws.nl/knipsels/28215/kamerlid-carla-dik-faber-ruikt-en-proeft-rouveense-kaas/
2018-02-28T15:02:39+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2018/02/28145648/IMG_7488.jpg
christenunie, czrouveen, politiek, verkiezingen
Knipsels