Ferrinand Buiter kan met gezin uit eten na winnen puzzel

Foto: Boertjes

De heer Ferrinand Buiter heeft tijdens de zomerbraderie de puzzelprijsvraag van Boertjes Makelaardij en Hypotheken gewonnen. Op donderdag 7 september nam hij samen met zijn kinderen de dinerbon van 100 euro in ontvangst van makelaar-taxateur Carmen Boertjes.

De prijsvraag van dit jaar kon gewonnen worden door de adressen te noteren van de woningen waar “Staphorster Stipwerk” verstopt was in de foto. Deze foto’s konden bestudeerd worden in de stand van Boertjes Makelaardij en Hypotheken op de zomerbraderie. Veel van de ruim 300 inzendingen hadden alle adressen juist en uit die stapel deelnemers is de heer Buiter als winnaar getrokken.

Tijdens de bouwvakvakantie is iedere woensdag een Staphorstdag. Op de eerste twee woensdagen zijn veel oude ambachten te bewonderen en zijn er diverse activiteiten in het dorp. Op de laatste woensdag is de afsluitende zomerbraderie met veel marktkramen in het centrum van Staphorst.

Zoals ieder jaar was Boertjes Makelaardij ook dit jaar weer aanwezig met een gezellige kraam. Vanwege het zonnige weer waren er veel mensen een kijkje gaan nemen en was de interesse voor de prijsvraag groot.

Lees ook: