Smakelijk eten na winnen prijsvraag op zomerbraderie

Foto: Boertjes Makelaardij

De prijswinnaar van de puzzelprijsvraag van Boertjes Makelaardij tijdens de zomerbraderie in Staphorst op 17 augustus jl. is bekend. Uit een enorme stapel deelnameformulieren is één gelukkige winnares getrokken, namelijk Riquette Bakker uit Staphorst.

Tijdens de zomerbraderie konden bezoekers deelnemen aan een puzzelprijsvraag bij het kantoor van Boertjes Makelaardij en Hypotheken. Deelnemers moesten op zoek naar een afbeelding van Staphorster Stipwerk, verstopt in een aantal foto’s van woningen. Veel bezoekers van de markt wilden wel even meepuzzelen om kans te maken op een dinerbon ter waarde van € 100,-.

Makelaar Carmen Boertjes: “Afgelopen week hebben we de hele stapel formulieren in de lucht gegooid en daar één van opgevangen. Leuk om te zien dat er zoveel enthousiaste deelname aan onze prijsvraag was”. Mevrouw Riquette Bakker uit Staphorst is de winnares van de dinerbon. “We wensen haar een fijne avond en vooral een smakelijk diner!”.Foto prijswinnaar

Tijdens de Staphorsterdagen is de zomerbraderie altijd de afsluitende woensdag. Boertjes Makelaardij en Hypotheken probeert jaarlijks een leuke activiteit te verzinnen. “Het is een leuke informele gelegenheid om met klanten en potentiële klanten in gesprek te komen. Maar bovenal is het een erg gezellige dag”, aldus Carmen Boertjes. Voor volgend jaar wordt weer een nieuwe prijsvraag bedacht door het kantoor met hopelijk net zoveel deelname.

Lees ook: