Vandaag ging Huttendorp Staphorst 2015 van start

Vandaag is in Staphorst het Huttendorp van start gegaan. Bovenstaand een foto-impressie. De organisatie meldt verder het volgende:

‘Huttendorp mag het derde lustrum vieren. Dit betekent dat Huttendorp Staphorst dit jaar voor de 15e keer gehouden kan en mag worden! Iedereen die hieraan meegeholpen heeft en meehelpt, hartelijk dank. Zonder hulp, geen Huttendorp. Zoals al in een eerder bericht vermeld, wordt het Huttendorp dit jaar gehouden op het gras van De Tippe. Dit in verband met de te verwachten temperaturen.

Het was gisteren tijdens het opbouwen al erg warm op het terrein. Wilt u uw kinderen alstublieft vragen voldoende te drinken en ook te eten, om problemen te voorkomen. Drinken kan ten allen tijde opgehaald worden. Kinderen, maak daar gebruik van! Dit zal ook regelmatig worden verteld. Eten moet zelf worden meegebracht. Tussen de middag is er even een moment van rust en wordt er gezamenlijk gegeten.

Wij als organisatie hebben er zin in, het is mooi weer en we hopen er met elkaar weer een mooi Huttendorp van te mogen maken! Ouders en verdere belangstellenden, ook jullie zijn van harte welkom als toeschouwer vanaf de buitenring, maar helaas niet op het terrein. Wilt u hier alstublieft rekening mee houden?

Als u toch contact wilt zoeken met de organisatie, doe dit dan telefonisch of spreek direct iemand aan van de organisatie, te herkennen aan de lichtblauwe polo-shirts. Tot ziens op Huttendorp 2015!’. Het was een mooie dag, niet al te warm en er was nog een beetje wind. Verder was de sfeer goed en waren er gelukkig geen noemenswaardige incidenten.

Lees ook:

Dossier: Huttendorpen