Wethouder Krale opent skateparkjes op BMX crossfietsje

Foto: Bert Krale

Vandaag zijn de opnieuw ingerichte skateparkjes officieel geopend door wethouder Bert Krale. Geheel in stijl ging hij door het lint op een BMX crossfietsje. Om 16.30 uur startte de opening bij het skatepark in Rouveen.

Rond 17.15 uur werd het skatepark in Staphorst geopend. Betrokkenen en belangstellenden waren van harte welkom om de opening bij te wonen en het resultaat te bewonderen.De nieuwe elementen zijn weer bij de tijd en volledig afgestemd op skaters, steppers, skeeleraars en BMX-rijders.

Wat eraan voorafging

De bestaande skatevoorzieningen bij de combischool CNS/OBS aan de J.C. van Andelweg in Staphorst en bij de MCR aan de Korte Kerkweg in Rouveen waren versleten en aan vervanging toe. In overleg met skaters, de scholen, aanwonenden, belangstellenden en de dorpsraad Rouveen werd er een programma van eisen opgesteld en een keuze gemaakt voor het mooiste plan.

Het eindresultaat

In Staphorst is een parkje aangelegd met elementen geschikt voor meerdere leeftijden, voor beginnende tot gevorderde skaters, skeeleraars en steppers. In Rouveen zijn enkele kleine toestellen voor beginnende skaters geplaatst. Het werk is uitgevoerd door Yalp sport- en speeltoestellen uit Goor.

Lees ook:

article
23275
Wethouder opent skateparkjes op BMX
Vandaag zijn de opnieuw ingerichte skateparkjes officieel geopend door wethouder Bert Krale. Geheel in stijl ging
https://staphorst.nieuws.nl/gemeente/23275/wethouder-krale-opent-skateparkjes-op-bmx-crossfietsje/
2017-07-06T20:34:29+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2017/07/06202521/skatepark-wethouder-bert-krale1-e1499365569900.jpg
dorpsraadrouveen, rouveen, wethouders, zuid
Gemeente