Voorjaarsevenement `Beleef de lente` bij Boer Staphorst

Foto: Boer Staphorst

Hoera het is lente! De dagen worden langer, alle planten beginnen weer te groeien en we gaan steeds meer buiten leven. Daarom organiseert Boer Staphorst het voorjaarsevenement ‘Beleef de lente bij Boer’ op vrijdag 28 en zaterdag 29 april.

Het 22.000m² grote woonwarenhuis in Staphorst is helemaal klaar voor de lente en kan niet wachten om u tijdens het voorjaarsevenement te inspireren! “Dit doen we met de nieuwste (voorjaars)trends, mooie producten, leerzame workshops gecombineerd met leuke winacties en informatieve demonstraties”, aldus de organisatoren Carine en Judith.

Presentaties & workshops

Bent u een interieurliefhebber en houdt u ervan om uw huis vaak opnieuw in te richten? Tijdens het evenement kunt u meedoen aan een stylingcompetitie en moodboardwedstrijd, waarbij u kans maakt op een waardebon van Boer. Daarnaast kunt u inspiratie voor het voorjaar opdoen tijdens de presentatie over de nieuwste woontrends. Vindt u die handgeschreven kaarten en quotes ook zo leuk en wilt u ook leren handletteren? Kom dan naar de handletterworkshop van Letter pret met Auk. Tot slot is Dock Four, bekend van o.a. vtwonen, aanwezig met decoratieve wandsystemen. Voor de kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals nestkastje maken en bloempotjes verven.

Demonstraties

Woodcarver Sander Boom geeft een spectaculaire demonstratie sculptuurzagen. Het beeld dat hij maakt, wordt op zaterdag 29 april geveild tijdens de veiling die bij Boer Staphorst wordt gehouden. Tijdens deze veiling kunt u bieden op leuke producten, zoals woonaccessoires, meubels en gereedschap. Kookliefhebber? Op de keukenafdeling van Boer Staphorst vinden diverse kookdemo’s plaats. Ook zijn er nog veel andere demonstraties voor klussers en zzp’ers.

Vergeet u niet in te schrijven voor deze activiteiten via de website. Meer informatie vindt u op www.boerstaphorst.nl/beleef-de-lente.

 

Reacties