Voorjaars- en zomerkinderkledingbeurs in Leerkamer

Foto: HHK Staphorst

Kinderkledingbeurs op D.V. zaterdag 30 maart 2019 van 9.00 tot 11.30 uur in en voor de Leerkamer aan de Kerklaan 6 in Staphorst. Hier wordt voor de eerste keer een verkoop gehouden van tweedehands kinderkleding in de maten 92 t/m 176. Er is kinderoppas aanwezig.

De organisatie, bestaande uit Hilly van der Horst, Geertje Kamp, Hendrikje Mulder, Lijsje Mulder en Jantje Tuin, hoopt op een geslaagde kinderkledingbeurs: “Op zoek naar voorjaars- en zomerkleding tegen leuke prijsjes? Kom dan op zaterdag 30 maart naar de kinderkledingbeurs in De Leerkamer!”. Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] of bellen met Hilly van der Horst 06-11468019.

Inbrengen van de kleding kon op woensdagmorgen 27 maart tussen 10.00 en 11.00 uur of op donderdagavond 28 maart tussen 19.00 en 20.30 uur. Van de opbrengst is 50% voor de inbrenger en 50% voor de Leerkamer. Hier kunt u (gebruikte) kinderkleding inbrengen welke er netjes uitziet en in goede staat is. Ook (kinder-)hoedjes, schoenen, tasjes en colberts zijn welkom; het gaat om de kledingmaten 92 t/m 176.

Inschrijfformulieren (met lijstnummer) zijn op te vragen via [email protected] of op te halen bij de ingang van de kerkbibliotheek. Er kunnen 20 artikelen per inschrijfformulier ingevuld worden. Meerdere lijstnummers opvragen is mogelijk. Er is een reglement opgesteld waarvan u op de hoogte dient te zijn bij het inbrengen of verkopen van de spullen. Klik hier om het reglement te bekijken.

Lees ook: Zussen Lianne en Angela openen Krijgdekleertjes ruilpunt