Viswedstrijd Timotheos op andere plek aan Rienkskanaal

Foto: Harm Brand / Staphorst Nieuws

Op D.V. zaterdag 11 september 2021 vanaf 13:00 uur zal er een verzorgde viswedstrijd voor kinderen tot en met 13 jaar gehouden worden. Georganiseerd door Stichting Timotheos, in samenwerking met de Staphorster Hengelaars Vereniging. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen.

De locatie is gewijzigd ten opzichte van eerdere jaren. De wedstrijd zal dit jaar gehouden worden aan het Rienkskanaal ter hoogte van Dekkersland (en dus niet ter hoogte van Geerligsland), inschrijving ter plekke vanaf 13.00 uur. Om 13:30 uur, na het toetersignaal, mogen de deelnemers beginnen met vissen tot 15:00 uur. Daarna zullen de winnaars bekend worden gemaakt en er zal een mooie verloting zijn. Naar verwachting kan iedereen rond 15:30 uur weer naar huis.

Om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen, is opgave vooraf niet nodig, maar wel wordt gevraagd om minimaal 5 euro aan sponsorgeld op te halen. Degene die het meeste sponsorgeld ophaalt wint een prachtige prijs. Verder hoeft er alleen een hengel en een leefnet of emmer meegenomen te worden. Voor voer en aas wordt gezorgd. Tijdens deze middag zal er een verkooptafel met snoep aanwezig zijn. Voor drinken en wat lekkers tijdens de viswedstrijd wordt gezorgd.

Lees ook: Viswedstrijd Timotheos voor jeugd met hulp hengelaars (foto’s/video)