Vindut tweedehandskleding en speelgoedmarkt in Rouveen

Foto: Dorpsvereniging Munnikenslag

Op zaterdag 18 maart 2023 van 9.30 tot 12.30 uur wordt de eerste editie van Vindut gehouden op het Kerkplein in Rouveen, georganiseerd door Dorpsvereniging Munnikenslag. Een markt met (nog nette) tweedehands volwassen/kinderkleding en speelgoed. Daarnaast is er ruimte voor een kleedjesmarkt voor (basisschool)kinderen die het leuk vinden om spulletjes te verkopen.

Na jaren met de succesvolle kledingbeurs is het idee om deze activiteit nu in een nieuw jasje voort te zetten. Voor Vindut kun je een tafel huren en je eigen tweedehands kleding en/of speelgoed verkopen. Het huren van een tafel kost 8 euro (maximaal 2 personen per tafel). Het inrichten van je tafel en de opbrengst van je verkoop is voor jezelf.

  • Opgeven vóór 1 maart 2023 via de aanmeldpagina (formulier onderaan de pagina). Bij opgave gaan ze ervan uit dat je er ook bent.

Voor de kinderen die op de basisschool zitten, is er ruimte voor een kleedjesmarkt. Dat is gratis en hiervoor is aanmelden niet nodig. (Het is op eigen risico, vanuit de Munnikenslag kunnen zij geen toezicht houden). Ze moeten zelf een kleedje meenemen en kunnen spulletjes verkopen, ook hiervoor geldt dat de opbrengt helemaal voor henzelf is.

 

Lees ook: Tafel op oprit of in tuin in de buurten van Staphorst-Zuid

Cookieinstellingen