Viering 20 jaar gezelligheid met bijeenkomst in SJOS-stijl

Foto: SJOS

Op D.V. vrijdagavond 16 september 2022 viert SJOS haar 20 jarig bestaan met een bijeenkomst in de stijl van SJOS met een avond vol gezelligheid voor iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is geweest bij SJOS. In het gebouw aan de Ebbinge Wubbenlaan 57 in Staphorst.

Bezoekers, SH’ers, vrijwilligers, schoonmaaksters, sponsors, helpers bij de bouw, of anderszins zijn van harte uitgenodigd om die avond mee te maken. Voor de organisatie van dit jubileum is het fijn als ongeveer duidelijk is hoeveel mensen hopen te komen. Het is niet nodig dat iedereen zich apart opgeeft. Eén contactpersoon kan meerdere mensen opgeven voor deze avond. Na 16 september worden de gegevens weer verwijderd. Ook kunnen via het opgaveformulier vragen en/of opmerkingen worden ingestuurd.

Het is inmiddels alweer 20 jaar geleden dat SJOS is opgericht. 20 jaar vol gezelligheid, vriendschappen, mooie verhalen en vooral heel veel bezoekers. Graag wil de organisatie stilstaan bij het feit dat SJOS in 2022 haar 20 jarig bestaan mag vieren: “Dit doen we uiteraard niet alleen. Nee, we willen iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is geweest bij SJOS van harte uitnodigen om op D.V. vrijdagavond 16 september dit met ons te vieren! U/jij komt toch ook? Tot dan!”.

Lees ook: SJOS opent vernieuwd buitenterras wegens extra toeloop

Cookieinstellingen