Verkiezingsbijeenkomst SGP in coronatijd via MS-Teams

Verkiezingsbijeenkomst in 2017
Foto: Harm Brand / Staphorst Nieuws

Op D.V. maandagavond 22 februari 2021 om 19:30 uur organiseert de de Staatkundig Gereformeerde Partij te Staphorst een digitale verkiezingsbijeenkomst. Het maximum aantal deelnemers is 250 inloggen vanaf 19.15 uur. Alle belangstellenden roepen ze op: Luister mee en/of ga het online-gesprek aan met de heren. Er wordt gebruik gemaakt van MS Teams.

Aanwezig zullen zijn: parlementariër (en oud-dorpsgenoot) R. Bisschop, de nummer 2 op de kandidatenlijst van de SGP. Reeds gedurende acht jaar heeft hij zitting in de Tweede Kamer. Hij kan dus bogen op ruime ervaring. Naast hem zullen deelnemen de heren J. Kuijers, directeur van de plaatselijke Koning Willem Alexanderschool, en de heer M. Slingerland, wethouder te Zwartewaterland. Beiden staan eveneens op de kandidatenlijst voor de in maart te houden Tweede Kamerverkiezingen. De sprekers zullen de standpunten toelichten die de SGP ten aanzien van een aantal belangrijke politieke thema’s inneemt, zoals: landbouw, migratie/integratie, de positie van éénverdieners, veiligheid, defensie, enzovoort.

Tip en aanwijzingen van de organisatie. Probeer in de komende dagen de link alvast een keer uit. Hebt u Microsoft teams al op uw computer/device? Kies dan ‘Microsoft Teams openen.’ Hebt u dat nog niet dan verschijnt er een venster waaruit u kunt kiezen: ‘De Windows-app downloaden’, of: ‘Doorgaan in deze browser’. Als u een van beide aanklikt wijst de rest zich vanzelf. Er wordt vóór maandag 19.15 uur geen verbinding gemaakt met de uitzending. Er zal er ruime gelegenheid zijn tot vragen stellen, uiteraard ook over andere thema’s. Helaas zal één en ander niet zoals gebruikelijk in een openbare vergaderplaats gebeuren. De reden is bekend. Daarom wordt het een digitale bijeenkomst. Laat dat echter niemand afschrikken.

Lees ook: Van der Staaij, Bisschop en Stoffer reageren in Staphorst (foto’s/video)