Storytelling een succesverhaal; van vallen naar opstaan

Foto: Sesam Academie

Op 6 april 2020 van 19.30 tot 21.45 met ondertussen een pauze zal er een workshop storytelling gegeven worden in het Dienstencentrum, Berkenlaan 1 in Staphorst. Inloop is vanaf 19:15 uur, koffie en thee staat dan klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden maar opgave is wel nodig.

De workshop is georganiseerd vanuit de vrijwilligerscentrale en wordt verzorgd door twee zeer ervaren vrijwilligers van de SESAM academie; Peter Dek en Annette Augustijn. Een interessante workshop voor bestuurders en leden van vrijwilligersorganisaties om kennis te maken met een techniek die snel aan populariteit wint, namelijk Storytelling: een manier om op een leuke manier jouw organisatie positief onder de aandacht te brengen. Wie zijn we, waar staan we voor en waar komen we vandaan?

Bij het werven van vrijwilligers, leden, bezoekers enzovoorts kan hier veel voordeel mee behaald worden. Met daarin aandacht voor de valkuilen, de do’s en de don’ts. Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng. Zie ook: 2020-04-06 Poster Workshop Storytelling

Lees ook: Woensdag 4 maart info-middag over Luisterlijn bij SWS