Slotavond van verenigingen met Globalrize gaat niet door

Foto: Gemeente Elburg

Op D.V. woensdag 25 maart 2020 zou de gezamenlijke afsluitingsavond van het vergaderseizoen van de vrouwen- en mannenvereniging van de Hervormde Gemeente Staphorst-Rouveen zijn in het Dienstgebouw aan de Oude Rijksweg 452 in Rouveen.

  • Deze avond komt te vervallen, onderstaand de eerdere aankondiging.

Frans de Lange, voormalig burgemeester van Elburg is de spreker van de avond. Hij legde dit ambt neer om zijn roeping als zendeling te volgen. Hij is nu operationeel directeur van Globalrize, een organisatie die zich inzet voor zending via internet. In die hoedanigheid heeft hij de dagelijkse leiding over een tiental kantoormedewerkers en enkele honderden vrijwilligers in heel Nederland. Hij is nu operationeel directeur van Globalrize, een organisatie die zich inzet voor zending via internet.

De Lange is een enthousiast verteller die graag de impact van zending via internet uitlegt en de verhalen van medewerkers vertelt. Meer dan de helft van de wereldbevolking maakt gebruik van het internet. Het is een laagdrempelige manier om contact te leggen en te onderhouden. Meer dan de helft van de wereldbevolking maakt gebruik van het internet. Het is een laagdrempelige manier om contact te leggen en te onderhouden. GlobalRize bereikt miljoenen mensen via de Engelstalige Facebookpagina Biblword, andere sociale media en de website www.biblword.net.

GlobalRize gelooft in de mogelijkheden die het internet biedt om het evangelie te delen. Daarom plaatsen ze berichten via sociale media en begeleiden mensen die meer willen weten 1-op-1 via de chat en cursussen. De leiding is deze avond in handen van de mannengesprekskring. De opbrengst van de collecte is voor Globalrize. Naar verwachting is de avond rond 22:00 uur afgelopen.

Lees ook: Samen met 1600 andere vrouwen meezingen in Katwijk?