Richard Groenenboom (SDOK) bij Leusense Conferentie

Foto: Youtube SDOK

Op vrijdag 26 november 2021 vanaf 20.00 uur geeft Richard Groenenboom een lezing in het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente aan de Oude Rijksweg 436 in Rouveen. Deze is te bezoeken, maar ook online te volgen via Youtube of kerktelefoon.

Omdat er een beperkt aantal zitplaatsen is (ongeveer 70) is aanmelding verplicht (het vermelden van de naam en aantal is voldoende), dit kan via e-mail: [email protected] of telefoontje naar 0529-426461 (familie Schuurman). Gratis toegankelijk, wel is er een collecte voor de SDOK.

Richard Groenenboom is werkzaam bij de Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK) als relatiemanager en woordvoerder. De afgelopen jaren sprak hij wereldwijd veel vervolgde christenen. Ze leerden hem hoe je als christen geestelijk weerbaar kunt zijn in een klimaat van onbegrip en vervolging.

De lezing heeft als titel ‘Lessen van vervolgde christenen om weerbaar te zijn’. Groenenboom vraagt zich af “Hoe kunnen christenen zich opstellen in een klimaat waarin nog maar weinig begrip is voor Bijbelse opvattingen en standpunten?”. Hij wil de deelnemers een spiegel voorhouden.

Lees ook: `Het medicijn voor een kerk met uitputtingsverschijnselen`