Regio-avond vereniging `Een Handreiking` over depressiviteit

Foto: HHK Staphorst

Op D.V. dinsdag 24 september 2019 houdt de reformatorische vereniging voor familieleden van psychisch zieken “Een Handreiking”, regio Noord regio-avond in gebouw “De Leerkamer” aan de Kerklaan 6 te Staphorst. De avond begint om 19.45 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

Depressiviteit is het thema van deze avond. Sprekers zijn ds. H. Zweistra vanuit Urk, mw. A. Frens uit Elspeet, zij is hulpverlener in de GGZ, en dhr. W. Visser uit Nunspeet, hij is onder andere werkzaam met ouderen en jongeren die depressief zijn.

Na een meditatie zullen er twee inleidingen gehouden worden: 1. “Omgaan met depressieve klachten” en 2. “Waar is God op Wie je bouwde?” In de laatste lezing zal met name ingegaan worden over wat het verschil is tussen een depressie en een geestelijke depressie.

In de pauze kunnen er (schriftelijk) vragen ingeleverd worden en na de pauze is er een forumbespreking met bovengenoemde sprekers. Ter bestrijding van de onkosten van deze avond zal er een collecte worden gehouden. Meer informatie: 06-13036247 (b.g.g. 0522-463914).

Lees ook: Narcisme kan ingrijpende gevolgen hebben, leer meer