Reformatie-avonden krijgen vervolg na het succes van 2017

Reformatie-avond druk bezocht op 16 oktober 2017.
Foto: Joop Alssema

Op D.V. maandag 5 november 2018 is er een tweede editie van de Reformatie-avond in de ‘De Levensbron’ in Rouveen (audio), aanvang: 19:45 uur en vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie.

Geplaatst door Anton Kasemier op Woensdag 7 november 2018

Prof. Dr. Selderhuis zal ook dit jaar aanwezig zijn, hij zal ons een lezing geven met betrekking tot de Dordtse Leerregels. Het projectkoor onder leiding van burgemeester Seegers, onze plaatselijke organist Harm Hoeve en koormeester Johan van Arnhem zal tijdens deze reformatie-avond een aantal muziekstukken ten gehore brengen met betrekking op de Reformatie.

“Wij hopen dit jaar opnieuw veel zangers en zangeressen te ontmoeten”, aldus Arend Harink. “Een zangavond, met koor en veel samenzang, waarbij we samen God de lof en eer mogen brengen die Hem toekomt”. Meedoen met het projectkoor? Dit kan door een email te sturen naar: [email protected]

Deze avond is, na het succes van afgelopen jaar een aanzet voor een aantal avonden in het voorjaar. Dit jaar staan ze in het teken van het 400-jarig jubileum van de Dordtse Leerregels en worden gehouden in ‘De Levensbron’ van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Rouveen.

Lees ook: