Psalmzangdag in Bovenkerk te Kampen met thema `Bevrijd`

Foto: GinoPress

Op D.V. zaterdag 10 oktober 2020 om 13.30 wordt in de Bovenkerk te Kampen voor de 31e keer de landelijke Psalmzangdag gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Bevrijd’. Eerder was deze gepland op 21 maart 2020, maar is uitgesteld.

Ds. A. Schot, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Nunspeet, zal net als vorig jaar, de psalmen van toelichting voorzien. De samenzang wordt op het Hinsz- orgel begeleid door organist Marco den Toom. De psalmen worden niet-ritmisch gezongen, uit de berijming van 1773.

De Psalmzangdag is voor iedereen gratis toegankelijk. Wel wordt er twee keer gecollecteerd om de kosten te dekken. In de pauze zijn consumpties tegen betaling verkrijgbaar. De middag begint om 13.30 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. De deuren zijn vanaf 12.30 geopend.

Het programma van de Psalmzangdag zal in twee delen afgewerkt worden. Er wordt een pauze gehouden, waarin gebruik gemaakt kan worden van het toilet. U kunt zich te goed doen aan een kopje koffie, thee of fris met iets lekkers. Tevens een goede gelegenheid voor onderlinge contacten!

Parkeertip: Stadhuis, Burg. Berghuisplein, op circa 10 min. loopafstand van de Bovenkerk (parkeren). Zie voor meer info de vernieuwde website: www.psalmzangdag.nl.

Lees ook: Psalmzangdag in Kampen wederom een groot succes