Open dag Samenzó 2019 met opening doorloop-volière

Foto: Dick den Besten

Op 23 oktober 2019 van 10.00 tot 16.00 uur heeft Kinderboerderij Samenzó van de Stichting Adullam gehandicaptenzorg haar open dag aan de Adm. van Nesstraat 8a in Staphorst.

Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Alle activiteiten kosten 50 cent: Pony-karren, creatief, speurtocht en nog veel meer. Bij het terras broodje is een warme hap en drinken te koop. Het jaarthema is ‘Parkieten en papegaaien’.

De deelnemers en vrijwilligers hebben dit jaar heel hard gewerkt aan de nieuwe doorloop-volière ‘ Terra Australis’ op Samenzó. Deze zal geopend worden op D.V. woensdag 23 oktober om 11.30 door de wethouder L. Mulder.

Vanaf 13.00 uur is ‘Terra Australis’ toegankelijk voor het publiek. In deze volière zal een grote groep groene Australische grasparkieten rond gaan vliegen. Ook zijn de Wallaby’s en de Hoenderganzen uit Australië daarbij te bewonderen.

De belangrijkste doelstelling bij de opbouw van Samenzó (officieel geopend in 2010 door HKH prinses Annette), is integratie en ontmoeting. Kinderboerderij Samenzó wil een nuttige werkplek zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Lees meer…

Lees ook: Open Dag Samenzó 2017 in teken van de Ooievaar