Online Passie- en Paasconcert ten bate van De Wijkwieg

Foto: Hervormd Genemuiden

Op zaterdag 3 april 2021 om 19.30 uur houdt Christelijk Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ een online Passie- en Paasconcert vanuit de Grote Kerk van Genemuiden ten bate van Stichting De Wijkwieg. Door alle coronaperikelen is zingen met het mannenkoor niet mogelijk. Daarom verzorgt dirigent Harm Hoeve (orgel) samen met Gerwin van der Plaats (piano) en Pascal van de Velde (trompet) een instrumentaal concert.

De muziek die op deze avond gespeeld zal worden staat in het teken van de Passie- en Paastijd. Liederen als ’t Is middernacht, Via Dolorosa en O hoofd bedekt met wonden zullen ten gehore gebracht worden. Het online-concert wordt afgesloten met U zij de glorie, Daar juicht een toon en met het Halleluja met Psalm 150. Kortom: het is een toegankelijk programma.

De collecteopbrengst is bestemd voor Stichting de Wijkwieg. Stichting de Wijkwieg is een unieke moeder-kindopvang in Genemuiden, met als doel zoveel mogelijk baby’s een kansrijke start te bieden. Een veilige hechtingsrelatie tussen moeder en kind is voor cruciaal. In huiselijke gestructureerde omgeving biedt deze stichting alle zorg die moeder en kind nodig hebben.

Lees ook: Harm Hoeve speelt lijdens- en opstandingsliederen