Politiek voetbal bij officiele opening nieuwe accommodatie

Foto: HaHo Productions

Nu de werkzaamheden zijn afgerond zal de vernieuwde accommodatie van SC Rouveen officieel geopend worden. Deze opening zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart 2017. Verderop in de bericht het complete programma voor deze dag.

Er is de afgelopen jaren druk gewerkt aan de renovatie van sportpark Rouveen; nieuwe kunstgrasvelden, een nieuwe accommodatie en tot slot is ook het terrein rondom de nieuwe accommodatie opnieuw ingericht. Op 5 oktober 2015 werd de eerste spade voor het nieuwe clubgebouw in de grond gezet.

De Rouveense voetbalvereniging is trots op de prachtige accommodatie, waarvan er in de regio geen mooiere te vinden is. Het clubgebouw is al sinds het begin van het seizoen 2016-2017 in gebruik. Menig bezoekende club heeft haar waardering uitgesproken voor het prachtige complex.

Programma

16.00 Open Huis
De koffie staat klaar! U bent van harte welkom om ons sportpark te komen bekijken. Leden van het bestuur en de nieuwbouwcommissie leiden u graag rond over het sportpark en in onze nieuwe accommodatie.

18.15 KidsEvent (voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar)
Onze Supportersclub organiseert in samenwerking met De Groene Hand een KidsEvent op ons sportpark. Wat we gaan doen? Dat is nog een groot geheim. In ieder geval zijn alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar hiervoor van harte uitgenodigd. Dit KidsEvent duurt tot ongeveer 19.15 uur.

18.15 Wedstrijd SC Rouveen – Gemeente Staphorst
Altijd al raads-, collegeleden en ambtenaren van de gemeente Staphorst willen zien spelen in een voetbalelftal? Als onderdeel van de opening van gerenoveerde sportpark neemt een team van de gemeente Staphorst het op tegen een ‘old stars’ elftal van SC Rouveen met bekende namen vanuit het roemruchtig verleden van onze club. En uiteraard mag een officiële opkomst en het spelen van het Rouveens volkslied door Chr. Muziekvereniging Prinses Margriet daarbij niet ontbreken.

20.00 Receptie
Vanaf 20.00 uur start de officiële receptie (vanaf 19.30u is de inloop). Een verzorgde avond om elkaar onder genot van een hapje en een drankje te ontmoeten. Er worden verschillende korte speeches en uiteraard vindt er een officiële openingshandeling plaats door de dames van Dames Voetbal Rouveen uit de jaren zestig (als voorloper van SC Rouveen). Er worden beelden getoond van de metamorfose van het sportpark in de afgelopen jaren en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Hans van Dongen.

Bijdrage

Deze dag wordt u beschikbaar gesteld door SC Rouveen. Wel brengen wij, op deze avond, onze melkbus bij de uitgang van de accommodatie onder uw aandacht voor een financiële bijdrage, een gift of een donatie.
En omdat wij onderdeel zijn van de lokale samenleving wordt de helft van deze opbrengst beschikbaar gesteld aan nieuwe sport- en beweegmaterialen voor de bewoners van woonzorgcentrum De Berghorst in Staphorst.

Lees ook: