Nieuwjaarsreceptie gemeente in teken van `Gezondheid`

Foto: Gemeente Staphorst

Op woensdag 2 januari 2019 in de patio van het gemeentehuis wordt vanaf 19.30 uur de nieuwjaarsreceptie gehouden, voor alle inwoners van de gemeente Staphorst.

Burgemeester, griffier en gemeentesecretaris: “Namens de raad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst, De nieuwjaarsreceptie is een mooi moment om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2019”.

De bijeenkomst heeft een interactief karakter. Er is ook ruim gelegenheid voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje, en het uitwisselen van nieuwjaarswensen. Dat kan met verschillende woorden. Zoals ‘een gezond 2019’.

Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid is van groot belang. In een samenleving vol hectiek is het niet altijd gemakkelijk in balans te blijven. Wat kunnen wij, jongeren en ouderen, er zelf aan doen? En hoe kunnen we anderen helpen? Als burgers, instanties en overheid.

‘Gezondheid’ is het thema van de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Segers. Hij vraagt daarin bijzondere aandacht voor de alcohol- en drugsproblematiek. Ook belichten enkele lokale deskundigen vanuit hun eigen achtergrond dit thema.

Lees ook: