Nieuwjaarsreceptie gemeente 2018 `Staphorst voor elkaar`

Foto: Harm Brand

De nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Staphorst op dinsdag 2 januari 2018 in de patio van het gemeentehuis. Iedereen is om 19.30 uur van harte welkom. De nieuwjaarsbijeenkomst heeft een interactief karakter. Er is ook ruim gelegenheid voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

Namens de raad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst, nodigen de burgemeester, griffier en gemeentesecretaris de burgers uit: “In het afgelopen jaar heeft u volop kennis kunnen maken met onze nieuwe huisstijl. Centraal in deze huisstijl staat ons motto ‘Staphorst voor elkaar’.

“U kon dat in verschillende projecten tegenkomen. Zoals de Omgevingsvisie over de toekomst van de leefomgeving in onze gemeente. Een project waaraan burgers, ondernemers en instanties volop hebben meegedaan. Ook op andere terreinen hebben we gewerkt aan ‘Staphorst voor elkaar’. Zo kwamen er mooie resultaten tot stand. Bedankt voor uw betrokkenheid!”

Die gezamenlijke inzet geeft ook de richting aan voor 2018. Dit thema komt daarom herhaaldelijk terug in de toespraak die burgemeester T.C. Segers op de nieuwjaarsreceptie houdt.

Lees ook: