Narcisme kan ingrijpende gevolgen hebben, leer meer

Narcissus, hij werd verliefd op zichzelf.
Foto: Caravaggio

“Een Handreiking” houdt in samenwerking met Helpende Handen en Praktijk den Uil op D.V. dinsdag 7 november a.s. in De Leerkamer, Kerklaan 6 te Staphorst een regioavond. De avond begint om 19.30 uur.

Het onderwerp van deze avond is: “Narcisme”. Sprekers op deze avond zijn Jantine den Uil-van Loon en Maarten van Dijk, therapeuten bij Praktijk den Uil. Anders dan gebruikelijk dient u zich voor deze avond op te geven. Omdat het aantal plaatsen beperkt is adviseren wij dit snel te doen om teleurstelling te voorkomen.

Narcisme kan ingrijpende gevolgen hebben voor de persoon die eraan lijdt en voor zijn of haar omgeving. Is leven met iemand met narcisme haalbaar? Is de situatie te behandelen? In de lezing wordt hieraan aandacht besteed. Na de pauze is er een forumdiscussie waaraan naast de sprekers ook Ds. W. Silfhout deel zal nemen.

Jantine den-Uil-van Loon en Maarten van Dijk hebben in samenwerking met ds. C van Ruitenburg een boekje geschreven over dit onderwerp: Twee gezichten, psychologische en pastorale handreiking bij narcisme. Dit boekje kunt u bestellen via het aanmeldformulier.

“Een Handreiking” is de reformatorische vereniging voor familieleden van psychisch zieken. Alle belangstellenden zijn hartelijk welkom. Voor informatie: [email protected]

Lees ook: