Marinier Mark Brouwer bij SGP Jongeren in Museum Staphorst

Foto: AVRMNL

De SGP Jongeren afdeling Staphorst houdt op vrijdag 11 januari 2019 vanaf 20:00 uur een SGP Jongeren avond in Museum Staphorst, Gemeenteweg 67 in Staphorst.

  • Tip: Degene die met de auto komt, kan het beste parkeren bij de Boni. Parkeren op de Museumsteeg is namelijk verboden.

Mark Brouwer, Stafofficier bij het Marinier Trainings Commando, zal een pitch houden over het thema ‘Nederland veilig?’. Hij zal onder andere ingaan op de vraag of Nederland en haar bondgenoten hun grenzen nog wel kunnen beveiligen. Er is deze avond volop gelegenheid om in gesprek te gaan en vragen te stellen. Na afloop is er een gezellige borrel.

In januari 2016 won Mark Brouwer als Kapitein der mariniers in Schiedam de publieksprijs ‘Jonge ambtenaar van het jaar’. Hij sleepte het merendeel van de meer dan 5.000 uitgebrachte stemmen in de wacht. In bovenstaande video vertelt hij over zijn werk, en anderen over zijn werkhouding. Geboren in 1981 in Barneveld, woont nu in Lunteren (gemeente Ede), heeft enkele jaren gewoond en gewerkt op Curaçao.

Mark Brouwer werkt nu als officier der mariniers bij het Ministerie van Defensie in wisselende functies. Operationele plaatsingen afgewisseld met plaatsingen in het opleidingsdomein. Sinds 2004 getrouwd met Hanneke. Samen hebben we de verantwoording over 1 dochter en 3 zoons in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar. Kerkelijk behorend bij de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Barneveld.