Lezing ds. J. Kommerie: `Van liefde leven in crisistijd`

Foto: Youtube / Woorden voor jou

Op D.V. vrijdagavond 14 januari 2022 om 20.00 uur hoopt ds. J. Kommerie (HHK) een lezing voor de Leusense Conferentie te houden in het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente aan Oude Rijksweg 436 te Rouveen. De titel van zijn lezing is: ‘Van liefde leven in crisistijd’.

Aanmelden is verplicht; dat kan via een mail naar [email protected] of een telefoontje naar 0529-426461 (fam. Schuurman, het vermelden van uw naam en aantal personen is voldoende). De toegang is gratis, wel is er een collecte. De lezing is ook te volgen via het Youtube-kanaal van de HHG Hasselt Rouveen Zwolle (video) of via de kerktelefoon van HHG HRZ via internet (audio).

“Opnieuw is het sociale en maatschappelijke leven sterk aan banden gelegd vanwege het corona virus. Het is om zo te zeggen crisistijd. Maar deze crisis is er niet alléén vanwege de corona, wie zijn oor te luisteren legt hoort veel meer woorden die eindigen op ‘crisis’. Als christenen maken wij deel uit van de maatschappij. De Bijbel leert ons echter dat het niet onverschillig is op welke manier we dat doen. Waar staan we? Wat doen we?”.

Ds. Jelle Kommerie is sinds november 2020 legerpredikant bij de Koninklijke Luchtmacht. Op het Youtube-kanaal ‘Woorden voor jou‘ van Geert de Korte, docent godsdienst op de Guido de Brès in Rotterdam staat een interview met Kommerie.

Lees ook: Richard Groenenboom (SDOK) bij Leusense Conferentie

Cookieinstellingen