Jeugdviswedstrijd Timotheos met hengelsportvereniging

Foto: Harm Brand

Op D.V. zaterdagmiddag 21 september 2019 houdt Stichting Timotheos in samenwerking met de hengelsportvereniging Staphorst een viswedstrijd voor de jeugd. Deze viswedstrijd voor kinderen tot en met 13 jaar zal gehouden worden aan het Rienkskanaal in Staphorst, ter hoogte van het Geerligsland.

Om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen hoeft men zich niet op te geven maar er wordt gevraagd om minimaal 5 euro sponsorgeld op te halen. Dit geld kan je aan het begin van de wedstrijd bij de inschrijving inleveren. Degene met het meeste sponsorgeld wint een prachtige prijs.

De kinderen worden vanaf 13:00 uur verwacht voor de inschrijving. De wedstrijd zal, na het toetersignaal, starten om 13:30 uur en duurt tot 15:00 uur waarna de prijzen uitgereikt zullen worden. Hierna zal er nog een verloting zijn waarbij je kans maakt op allerlei visartikelen.

De deelnemers hoeven alleen hengel en een leefnet of emmer mee te nemen. Voor voer en aas wordt gezorgd. Tijdens deze middag zal er een verkooptafel met snoep aanwezig zijn. Voor drinken en wat lekkers tijdens de viswedstrijd wordt gezorgd.

Lees ook: Prijsuitreiking bij jaarlijkse viswedstrijd Timotheos (video)