Interkerkelijk gebedsuur van Staphorst United in De Bron

Foto: Pixabay

Op maandagavond 27 januari 2020 is er van 18.45 – 19.45 uur in kerkgebouw de Bron aan de Churchilllaan 2 in Staphorst een interkerkelijk gebedsuur, met daarin tijd en ruimte voor ontmoeting, aanbidding door samenzang, bezinning, gebed voor het dorp, de regio, elkaar, Nederland, de wereld. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit gebedsuur bij te wonen.

Deze avonden worden opgezet door Staphorst United en worden met regelmaat gehouden. Staphorst United wil graag met christenen uit meerdere kerken een gebedsplatform ontwikkelen. Het organiserend comité bestaat momenteel uit Albert-Jan Harkema (De Bron Staphorst), Gerald Knoll (GKV Staphorst), Arianne Lagerburg (VEZwolle) en Rebecca Kuiers (VEZwolle).

Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZwolle) een grote evangelische gemeente in Zwolle en omgeving met meer dan 5.400 geregistreerde personen. Het is een gemeente met regionale en zelfs landelijke uitstraling. Meer dan 3.400 mensen bezoeken één van de drie identieke diensten, één op zaterdag en twee op zondag. Meer dan 600 kinderen naar de gelijktijdig gehouden kindersamenkomsten.

Lees ook: Gebedsavond Rouveen tegen christenvervolging China