Informele ontmoetingsavond in Willem-Alexanderschool

Foto: Koning Willem-Alexanderschool

Op dinsdag 28 juni 2022 van 18.30 tot 20.30 uur sluit de Koning Willem-Alexanderschool het jubileumjaar af met een informele ontmoetingsavond. Alle betrokkenen uit de periode 1971-2021 worden hiervoor van harte uitgenodigd in het schoolgebouw aan de Van Nesstraat 12 in Staphorst.

De school opent die avond haar deuren voor alle oud-leerlingen, oud-leerkrachten, ouders en anderen die op enige wijze aan de school verbonden zijn geweest. Onder het genot van koffie, thee, hapjes en drankjes kan men oude bekenden ontmoeten en tegelijkertijd de school nog eens weer vanbinnen bekijken. In december verscheen een luxe tijdschrift met foto’s en bijdragen van de huidige leerlingen en leerkrachten, maar ook van oud-leerlingen en -leerkrachten. Er zijn op de jubileumavond nog exemplaren van deze glossy te verkrijgen.

Met deze avond komt een einde aan een reeks van activiteiten die de school in het afgelopen cursusjaar organiseerde. Op 28 september 2021 werd het jubileumjaar geopend met een gezamenlijke dagopening met alle groepen, die door de ouders via een livestream gevolgd kon worden. Ook werd er een groepsfoto van de hele school gemaakt.

In het kader van de feestelijkheden werd er dit jaar ook extra uitgepakt met schoolreis: de hoogste groepen gingen weer eens met de trein naar Amsterdam. Ook de andere groepen mogen op schoolreis; zij gaan naar De Flierefluiter en De Drentse Koe. Het jubileumjaar wordt voor de leerlingen afgesloten met demonstraties van een glasblazer en een ballonnenman en tot slot een mooie roofvogelshow.

Lees ook: Jubilerende Willem-Alexanderschool geeft tijdschrift uit

Cookieinstellingen