Handletteren op krijtbord met workshop Henrike Hofstede

Foto: Bibliotheek Staphorst

Op dinsdagavond 20 februari van 19.00 uur tot 21.30 uur verzorgt Henrike Hofstede (van SMON Welzijn), in Bibliotheek Staphorst aan Venneland 1 een workshop waarin je leert handletteren op een krijtbord.

  • Wegens ziekte is de workshop van 11 januari niet doorgegaan.

Opgave is verplicht via [email protected], telefonisch: 0522-462044 of via het aanmeldingsformulier. Maximaal 16 personen, minimaal 6 personen per workshop.  In verband met de feestdagen en voorbereiding deze vroege aankondiging. Het is ook mogelijk iemand de workshop cadeau te doen.

Kosten voor de workshop zijn € 21,50 voor leden. Niet leden € 23,00. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers  en gebruik van alle materialen. Henrike: “Handletteren is hip! Mooie handgeschreven teksten een eigen draai geven door gebruik te maken van verschillende lettertypen, figuren en lijnen. Ook geschikt voor Bible journaling”.

“Denk thuis alvast na over een leuke tekst of quote waarmee je aan de slag wilt. Na afloop ga je naar huis met een mooi werkstuk op krijtbord en veel praktische tips”. De workshop is ook geschikt als je je basistechniek wilt verbeteren.

Lees ook: