Eindejaarsexpositie in Koetshuus op drie dagen te bekijken

Foto: Jan Figeland

De eindejaarsexpositie in het ‘t Koetshuus, Gemeenteweg 83a in Staphorst wordt geopend op donderdag 28 december om 13.00 uur en is dan open tot 21.00 uur, ook open vrijdag de 29e van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag de 30e van 11.00 tot 16.00 uur. Entree is € 1,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

Ook dit keer staan er weer diverse verzamelingen als: Luchtmacht/vliegeruitrustingen en uniformen, apebuisstrikken, glazen onderzetters, “Groeten uit… Staphorst”, lintzijden kerkschorten, glimmende koperen asbakken, verzameling van Koning W. Alexander 50 jaar, retro vazen, Oranjeboom glazen met de nodige attributen en de historische vereniging staat er weer met een stand.

Tussen kerst en nieuwjaar is het meestal een mooie rustige periode waar veel mensen vrij zijn, grote klussen worden vaak niet opgepakt, dus is het een mooie gelegenheid om even een bezoekje te brengen aan het ‘t Koetshuus. Hier staan weer veel verzamelaars die graag hun verzameling aan anderen willen laten zien. Ook wordt er, net als voor gaande jaren weer koffie geschonken.

Veel verzamelaars hebben we weer gevonden of hebben zich spontaan aangemeld. Ook de trouwe vrijwilligers hebben zich weer bereid gevonden om de expositie tot een succes te maken. Trouwe bezoekers zullen ook dit keer weer verbaast staan wat er zoal verzameld wordt, veel nieuwe verzamelingen zijn te bewonderen.

Ook meedoen?

Bent u, na dit gelezen te hebben, in het bezit van een mooie verzameling en wilt u dit delen met anderen, geef je dan op voor 2018 of daarna. Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail [email protected].

Lees ook:

Cookieinstellingen