Derde editie Balloonfair nu ook met parachutespringen

Foto: Harm Brand

Op 17 juli 2020 houdt de Stichting Balloonfair Staphorst de derde editie van de Balloonfair. Spectaculaire toevoeging aan het programma is parachutespringen. Ook zijn er weer helikoptervluchten. Dit jaar geen entreekosten voor het terrein. Alle bezoekers en deelnemers hebben gratis toegang.

https://www.facebook.com/balloonfairstaphorst/videos/903548490061436

Voor het parachutespringen boven Staphorst is er plaats voor vier tandemspringers, dit wordt aangevuld met een acht ervaren solo springers die ook mee springen. De springers komen per vliegtuig vanuit Hoogeveen. De sprongen zijn tijdens het tussenprogramma rond een uur of negen. Een sprong kost 300 euro, tickets kunnen geboekt worden via de website. Bij een hoger aantal aanmeldingen wordt er geloot. Deelnemers mogen niet meer dan 95 kilo wegen.

Eveneens is er dit jaar weer de Hangaar 46. Dit is een exclusieve gelegenheid voor de bedrijven en/of groepen. De Hangaar 46 is gevestigd bij het opstijgveld. Voor de VIP’s betekent dit dat zij het perfecte uitzicht hebben op alle activiteiten. Onbeperkt eten en/of drinken behoort tot de mogelijkheden Ook is het de perfecte plek om te netwerken met (nieuwe) relaties. Kortom, dé hangaar 46 is de perfecte gelegenheid voor bedrijven om hier de bouwvakborrel plaats te laten vinden.

Er zullen weer maximaal 35 ballonnen de lucht in gaan en staan ook dit jaar de helikoptervluchten weer op het programma. De ‘bierweide’ is weer voor iedereen toegankelijk. Hier zullen ook foodtrucks staan om even wat lekkers te snaaien. Ook dit jaar is weer een afsluiting door middel van een nightglow gepland. In het tussenprogramma zullen diverse andere activiteiten plaatsvinden, voor elke doelgroep. Meer informatie op de website https://balloonfair-staphorst.nl.

Lees ook: Herkansing Balloonfair 2019 op laatste zomerdag glansrijk (video)