Boerenspreekuur van SGP-Kamerlid Dijkgraaf aan de Leidijk

Foto: SGP

Op vrijdagmiddag 17 februari is er een boerenspreekuur van 14:30 uur tot 16.00 uur aan de Leidijk 9/B in Staphorst bij Melkveebedrijf Dunnink.

Deze middag begint met een korte presentatie van Henk Dunnink over zijn boerenbedrijf en de ontwikkelingen en knelpunten waar hij tegenaan loopt bij zijn bedrijfsvoering. Daarna gaat Elbert Dijkgraaf in op de problemen in de landbouwsector en de rol van de politiek daarin.

Hij vindt dat het landbouwbelang in Den Haag teveel ondersneeuwt en pleit onder andere voor een minister vóór landbouw. Daarna is er een politiek vragenuur met Dijkgraaf. Iedereen mag vragen afvuren op de SGP-politicus: “Het is tijd voor de boer”.

Het SGP Tweede Kamerlid Elbert Dijkgraaf wil graag boeren ontmoeten om met hen te spreken. Waar ze tegenaan lopen wat betreft de regelgeving, wat anders en beter kan. Maar ook om te horen wat juist behouden moet worden. Hij hoopt op vruchtbare gesprekken.

Het Tweede Kamerlid, de nummer 2 op de landelijke SGP-lijst, maakt zich al jaren sterk voor de primaire sector; boeren, vissers, jagers en verzamelaars. Hij pleit in deze verkiezingscampagne opnieuw voor een Minister(ie) van Landbouw. Nu is dat bij Economische Zaken ondergebracht.

Lees ook:

article
20033
Op vrijdagmiddag 17 februari is er een boerenspreekuur van 14:30 uur tot 16.00 uur aan
https://staphorst.nieuws.nl/evenementen/boerenspreekuur-kamerlid-dijkgraaf-aan-leidijk/
2017-02-14T16:39:34+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2017/02/15152324/sgp-elbert-dijkgraaf-in-koeienstal-boeren.jpg