Beurs en verkoopdag vereniging Landmans Welvaart

Foto: Landmans Welvaart

Op D.V. zaterdag 3 september 2022 van 10:00 uur tot 16:00 uur is de jubileumbeurs van Landmans Welvaart geopend voor publiek. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. De beurs is in de gloednieuwe hal aan de Industrieweg 31 in Staphorst (waar vroeger een papierverwerkingsbedrijf gevestigd was).

Er zijn ruim veertig standhouders (bekijk hier deelnemerslijst met plattegrond) die verschillende activiteiten van hun bedrijf zullen presenteren. ’s Morgens om 11.00 uur start de ”boeldag”, de opbrengst van de te verkopen ingebrachte goederen komt ten goede aan dierenweide Samenzoo te Staphorst. De prijsuitreiking van de kleurplaten zal plaatsvinden om 14:00 uur op het beursterrein.

Op D.V. vrijdag 2 september 2022 zal tijdens een bijzondere bijeenkomst met leden, adviserende leden, erelid, sponsoren en genodigden het 100-jarig bestaan van Landmans Welvaart worden herdacht. Deze wordt ook gehouden aan de Industrieweg 31 te Staphorst. Aansluitend zal door burgemeester en erevoorzitter van Landmans Welvaart, de heer J. ten Kate, de beurs worden geopend.

De heer ir. A.P. Heidema, Commissaris van de koning van de provincie Overijssel, zal dan het eerste exemplaar van het jubileumboek “En de boer, hij ploegde voort”, geschreven door de heer H. Hille, in ontvangst nemen. Het jubileumboek is na de presentatie tijdens de beurs en ook daarna te koop bij K. Slager, Geerligsland 2 in Staphorst. Voor vragen bel 06-29147509 of mail: [email protected].

Lees ook: Voordelig intekenen op gedenkboek Landmans Welvaart

Cookieinstellingen