Beeldpresentatie over het leven John Bunyan afgelast!

Foto: Comité HHK Staphorst

Op D.V. vrijdag 6 mei 2022 ’s middags om 14.00 uur én ’s avonds om 19.30 uur hoopte de heer J. Kieviet uit Sommelsdijk een beeldpresentatie te houden over het leven en het werk van John Bunyan in De Leerkamer.

  • In verband met acute ziekenhuisopname van de heer J. Kievit is dit gebeuren afgelast! (onderstaand de eerdere aankondinging).

De heer Kieviet neemt de bezoekers als het ware mee op de levensreis van de ketellapper uit Elstow. Een reis met hoogte- en dieptepunten, die uiteindelijk uitloopt op de eer van God. Dat stond centraal in het leven van John Bunyan, die onder andere het bekende boek ‘de Christen- en Christinnereis’  geschreven heeft.

Via de beeldpresentatie kriigen de deelnemers een indruk van de grote daden van God in het leven van John Bunyan. De getoonde beelden, die perfect passen bij de gesproken tekst, ondersteunen het levensverhaal. De combinatie van woord en beeld boeit tot het einde toe. Voor jong en oud.

Er zal een collecte gehouden worden, die bestemd is voor De Leerkamer. Ook zijn er verkooptafels aanwezig met kaarten, boeken, etcetera. Voor meer informatie en eventueel gewenst vervoer: Niek Oosterling 06-36578108 of Gerhard Nijstad 06-18687238

Lees ook: Beeldpresentatie John Bunyan gaat vrijdag niet door

Cookieinstellingen