Beeldpresentatie de heer J. Kievit over leven John Bunyan

Foto: Comité De Leerkamer

Op D.V. vrijdag 17 maart 2023 om 19.30 uur hoopt de heer J. Kieviet uit Sommelsdijk een beeldpresentatie te houden over het leven en het werk van John Bunyan in De Leerkamer.

De heer Kieviet neemt de bezoekers als het ware mee op de levensreis van de ketellapper uit Elstow. Een reis met hoogte- en dieptepunten, die uiteindelijk uitloopt op de eer van God. Dat stond centraal in het leven van John Bunyan, die onder andere het bekende boek ‘de Christen- en Christinnereis’  geschreven heeft.

Via de beeldpresentatie kriigen de deelnemers een indruk van de grote daden van God in het leven van John Bunyan. De getoonde beelden, die perfect passen bij de gesproken tekst, ondersteunen het levensverhaal. De combinatie van woord en beeld boeit tot het einde toe. Voor jong en oud.

Er zal een collecte gehouden worden, die bestemd is voor De Leerkamer. Ook zijn er verkooptafels aanwezig met kaarten, boeken, etcetera. Voor meer informatie en eventueel gewenst vervoer: Niek Oosterling 06-36578108 of Gerhard Nijstad 06-18687238

Lees ook:  Beeldpresentatie over het leven John Bunyan afgelast!

Cookieinstellingen