Autopuzzeltocht Stéphanos 2018 dwars door Drentse natuur

Tussenstop tijdens autopuzzeltocht Stéphanos op Koningsdag 2017
Foto: Henk Bisschop

De werkgroep Stéphanos Staphorst e.o. hoopt op Koningsdag, 27 april 2018 weer haar jaarlijkse lente-autopuzzeltocht te houden. De start is tussen 12.45 en 14.00 uur bij de Welkoop aan de Oude Rijksweg 138 te Staphorst waar ook de finish is tot 17.00 uur.

De organisatie is er in geslaagd een schitterende route uit te stippelen, ongeveer 90 km lang, grotendeels buiten de gemeente Staphorst. Uiteraard is de route weer geheel anders dan voorgaande jaren. De tocht gaat dit jaar door de prachtige Drentse natuur.

Tijdens de tocht kunnen een aantal vragen beantwoord worden. Voor degene die de vragen goed beantwoord hebben zijn er weer een aantal leuke prijzen beschikbaar. Voorgaande jaren was de belangstelling steeds overweldigend (in 2017 verschenen er maar liefst 189 auto’s aan de start). De reacties heel positief. Dit jaar is de 17e keer.

Bij de diverse stempelposten ook de gelegenheid om een kop koffie of iets anders te nuttigen. Tevens is bij één stempelpost een uitgebreide verkooptafel aanwezig met voor elk wat wils. De kosten voor de autopuzzeltocht zijn 10 euro per auto.

Voor meer informatie over deze tocht: 06-45142549 (Henk Bisschop).

Lees ook: