Andere tijden voor Staphorster jaarmarkt op 16 april 2019

Foto: Rensje Vos

Op 16 april 2019 is het van 9.00 tot 17.00 uur jaarmarkt in in het centrum van Staphorst. Het begint één uur later dan anders, maar gaat maar liefst drie uur langer door. Eerdere edities waren van acht tot twee. De organisatie is weer in handen van Jacob Veijer (JV Events).

De plaatselijke werkgroep van de Bond tegen Vloeken hoopt deze dag ook aanwezig te zijn met een stand op deze Staphorster markt. Ze verkopen ambachtelijk Chateaubriand vlees van de familie van Ettekoven. Er zijn rookworsten en grillworsten (ook in een afbakvarant). Tevens zijn er kleine gehaktballetjes. Iedereen die naar de kraam komt, kan maken op het winnen een rollade.

De wegafsluitingen voor deze jaarmarkt duren van van 6.00 – 19.00 uur. Dit betreft de volgende weggedeelten: de Gemeenteweg, wegdeel tussen Burg. Van de Walstraat en Industrieweg; de Bergerslag, wegdeel tussen de Binnenweg en de rotonde; de Markt, wegdeel tussen de Gemeenteweg en Bergerslag; de Ebbinge Wubbenlaan, wegdeel na de rotonde tot de Boslaan (sic).

Lees ook: Staphorster jaarmarkt 2018 in stralend voorjaarsweer