Allereerste Krijgdekleertjes inloopruildag in Dienstencentrum

Foto: Krijgdekleertjes.nl

Op zaterdag 1 december 2018 is van 11.00 tot 14.00 uur in het Dienstencentrum de eerste inloopdag van Krijgdekleertjes gepland ter gelegenheid van de opening van het nieuwe ruilpunt.

Om mensen bekend te maken met het concept en de opening te vieren is dit een ruildag zonder opgeven. “Neem gerust je kindje(s) mee tijdens het ruilen; geen enkel probleem”. Het enige wat men hoeft te doen is de oude nog goede en schone kleding uitzoeken en meenemen om te komen ruilen voor andere leuke kleding.

Men kan de (nette, schone) kinderkleding ter plekke ter ruil aanbieden. Er staat een grote bak waar ze in gedeponeerd kunnen worden, zodat je je tas gelijk weer kunt gebruiken voor de kleertjes die je mee terug wil nemen. “Je zorgt er zelf voor dat de ruil zo eerlijk mogelijk is. We vertrouwen elkaar graag”.

Naast kinderkleding, in maat 50 t/m 128, kan men ook schoentjes en kinderslaapzakken ruilen. Petjes, hoedjes, sjaals, wanten en mutsjes zijn ook welkom. Na deze introductie is Kloezenland 7 (7951 GS) in Staphorst het adres om te ruilen. Een afspraak maken kan via mail: [email protected].

Lees ook: